2017. gada 10. decembrī no plkst. 12.00 līdz 15.00 Jelgavas pilsētas bibliotēka laipni aicina ikvienu Jelgavnieku un pilsētas viesi uz Ziemas Ģimenes dienu! Šoreiz bibliotēkas apmeklētājus gaida vairāki īpaši notikumi, kurus ļoti gaida arī paši bibliotēkas darbinieki. 

 

Bibliotēkas 3. stāvā plkst. 13.00 ikvienam būs iespēja tikties ar rakstnieci Janu Egli, kura par spēcīgo un saviļņojošo stāstu krājumu „Gaismā” saņēmusi Latvijas Literatūras gada balvu. Lasītavā plkst. 12.00 tiks atklāta izstāde „E. Ādamsons un Jelgava”. Tajā varēs apskatīt grāmatas ar E. Ādamsona ierakstiem, vēstules un fotogrāfijas no Jelgavas kolekcionāra Jāņa Vilka privātā arhīva. 

 

Bērni aicināti klausīties visu iemīļotā aktiera Daiņa Ozoliņa stāstītu pasaku, piedalīties dažādās radošās darbnīcās, uzrakstīt vēlējumu Ziemassvētku vecītim, piedalīties konkursā un balvā saņemt jelgavnieces Valijas Zariņas adītās vilnas zeķes, noskatīties papīra teātri un vēl un vēl. Par īpašu noskaņu bibliotēkā rūpēsies saksofonists Ingmārs Kalniņš.

 

Ļoti gaidīsim Jūs bibliotēkā kopīgu ziemas noskaņu radīšanai!