Grāmatas Ulbrokas bibliotēkā viesosies tikai aprīļa un maija mēnesī, izmantojot bibliotēku sadarbību un rotējošās grāmatu kopas priekšrocības. Tāpēc rūpīgi izvērtējiet, kurus izdevumus no piedāvātā grāmatu klāsta Jūs vēlētos lasīt. Jāpiebilst, ka zināma daļa grāmatu, piemēram, Gerija Čepmena “Piecas mīlestības valodas”, Romualda Granauska “Migla virs ielejām”, Janīnas Kursītes “Latvieša māja”, Zigmunda Freida “Sapņa interpretācijas” un vairākas citas jau ir Ulbrokas bibliotēkas pastāvīgajā krājumā, un tās būs brīvi pieejamas lasīšanai arī vēlāk.

 
Savukārt, ja esat Umberto Eko daiļrades cienītājs, tad ar rakstnieka septīto romānu “Pilotnumurs” varēsit iepazīties, izmantojot doto iespēju. Piedāvājumā tikpat interesantas un aktuālas grāmatas kā dažādu autoru “Tas ir Dalī”, “Tas ir Monē”, “Tas ir Van Gogs” vai arī Silvijas Geikinas “Daugavpils teātris”, Māra Branča “Jānis Roberts Tilbergs”, Andreasa Krista “Krāsu mācība, krāsu maģija”. Aicinām izmantot iespēju, ērti un tuvu dzīves un darba vietai, iepazīt ekspertu komisijas apzinātas, izvērtētas nozaru literatūras grāmatas, kas pieejamas Ulbrokas bibliotēkā. Pēc diviem mēnešiem kolekcijā iekļautie izdevumi dosies uz citām Pierīgas reģiona bibliotēkām. Atgādināsim, ka Valsts Kultūrkapitāla fonds palīdz nākt klājā arī daudzām vērtīgām latviešu literatūras autoru grāmatām. Par to plašāk varat lasīt interneta vietnē  http://www.vkkf.lv/#2758. 

“Tik pašpaļāvīgi un nepārvarami plīst kokiem lapu pumpuri, zied māllēpes un vizbules. Zeme vienmēr visu izlemj līdz galam un rīkojas. Neviens tai nelīdzinās, tai derīgas vien pašai savas plaukšanas mērauklas, vajadzības un vēlmes, viņa ir savas dzīves centrs un nosaka, kas tai ir labs”. Izjutīsim Evas Mārtužas poētisko noskaņojumu un iemantosim jaunas atklāsmes tulkotās literatūras piedāvājumā.


Uz tikšanos lasījumos!