2011. gada 19. decembrī plkst.17.00 Aspazijas mājā (Dubultos, Z.Meierovica prosp. 20) pasākuma “Enģeļi sarunājās” ietvaros notiks tikšanās ar grāmatas “Enģeļu vēstījums” autori Diānu Bērzu.

Pēc profesijas Diāna Bērza nebūt nav rakstniece, bet gan režisore, kuras dzīslās rit nosvērtās latviešu un ugunīgās grieķu asinis. Kopš 1992.gada ar nelieliem pārtraukumiem viņa strādā Latvijas radio, kur veidojusi dažādus bērnu, teātra raidījumus un joprojām vada Latvijas radio1 radio enciklopēdiju “KāpēcTāpēc”. Šī ir pirmā grāmata, kas ar Diānas Bērzas starpniecību tiek nodota latviešu lasītājiem.

Grāmatas lasītājiem tiek sniegta unikāla iespēja atrast atbildes uz jautājumiem, kas kaut reizi ir nomākušas ikviena prātu. Pati autore savas dzīves gaitā ir virzījusies uz kaut kā augstāka atklāsmi un to tagad cenšas nodot arī citiem caur savu darbu. Par grāmatu paši tās izdevēji teic: “Tā sniedz atbildes uz daudziem jautājumiem – tās nav jāmeklē ne Tibetā, ne pie pasaules gudrajiem, atbildes ļoti vienkārši un saprotami ir rodamas grāmatā.”