2011. gada 11. martā plkst. 18.00 Tautas namā Ozolaine (Carnikavā, Jūras ielā 1 A) lekciju cikla ”Uzzināt, nekad nav par vēlu” ietvaros notiks psiholoģes Elvitas Rudzātes lekcija “Piedošanas mācība”.

 

Soli pa solim piedošanas fenomenu ir pētījusi no mums jau aizgājusī igauņu ārste un dziedniece Lūle Vīlma, taču viņas mūža darbs ir saglabāts un apkopots neskaitāmās grāmatās. Viņas mācībai ir sekotāji arī pie mums – Latvijā. Tie ir cilvēki, kuri ilgu gadu laikā, apgūstot un praktizējot piedošanas soļus, ir ne tikai sapratuši, bet arī izjutuši šīs mācības brīnumaino spēku, kas slimību aizdzen bez zālēm un rada harmoniju gan cilvēka prātā, gan dvēselē, gan miesā.

 

Viens no šādiem cilvēkiem ir Sokrata tautskolas dibinātāja, lektore un dziedniece Elvita Rudzāte, grāmatu sērijas “Piedošanas mācība” autore.

 

Seminārā Elvita sniegs īsu ieskatu Dabas Dievišķajos likumos, skaidros, kāpēc mēs piedzimstam un kāds ir dzīves mērķis. Jūs uzzināsiet kā Jūsu veselība atspoguļo Jūsu domas, vārdus un rīcību un kā ar domu spēku Jūs varat izveseļoties.

 

Visi laipni aicināti!

Ieeja bez maksas.