Portālā www.pasakas.net ar titriem skatāmas tādas animāciju filmas kā “Ness un Nesija”, “Kā es braucu Ziemeļmeitas lūkoties”, “Kā vilks sivēntiņu neapēda”, “Kaķīša dzirnaviņas”, “Suns Funs un vējš”, “Laimes lācis”, “Mākonīts un Mākonīte”, animācijas filmu cikls “Fantadroms” un citas.

Finansējumu 1700 latu apmērā portāla veidotāji – biedrība “Ideju Forums” ieguva pateicoties 6262 cilvēku atbalstam LabieDarbi.lv projektu konkursā, kurā projekts “Lasāmfilmas” februārī ieguva godpilno pirmo vietu.

Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts – labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā. Kopējais konkursa ikmēneša finansējuma fonds ir mainīgs, to veido īstermiņa aizdevumu tirgus līdera SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50Ls apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.

Sīkāka informācija:

Elīna Sprūde-Nesenberga
Labiedarbi.lv projekta asistente
Tālr.: 66051666; 28805384

Laura Frinberga
IDEJU FORUMS projektu vadītāja
Tālr.: 26140052