Katrs vebinārs tiks veltīts kādai konkrētai datubāzei, aptverot tādas augstas kvalitātes nozaru rusursu kolekcijas kā Oxford Art Online, Oxford Music Online, Oxford Journals, Oxford Handbooks Online, Oxford English Dictionary, Oxford Scholarship Online un citas. Sesijas laikā tiks sniegts konkrētās datubāzes resursu raksturojums un saturs, tiks demonstrēta sistēmas funkcionalitāte informācijas meklēšanā un izguvē. Arī tad, ja pašlaik neesat OUP abonents, šāda datubāzu izpēte un apguve būs ļoti lietderīga plānojot nākamā gada e-resursu iegādi. Iegūtās zināšanas ļaus labāk novērtēt piedāvāto datubāzu saturu un tā atbilstību Jūsu lietotāju interesēm.
Vebināri notiks angļu valodā un to ilgums viena stunda.

Mērķauditorija: bibliotēku darbinieki, studenti, nozaru speciālisti un pētnieki.  

 
Vebināru saraksts un reģistrācija

 

Lūdzam reģistrēties individuāli, aizpildot reģistrācijas anketu. Jūs varat piedalīties vebinārā no sava darba datora, nav vajadzīgs speciāls datora aprīkojums.
Dalībnieku skaits nav ierobežots.

Oxford University Press ir viens no pasaules vadošajiem tiešsaistes informācijas izdevējiem bibliotēkām, mācību un pētniecības iestādēm, kā arī individuāliem lietotājiem.

Katru gadu tiek publicētas vairāk nekā 4600 jaunas dažādu zinātņu nozaru grāmatas, tostarp akadēmiskie izdevumi, monogrāfijas, uzziņu izdevumi, enciklopēdijas u.c.
Visi tiešsaistes produkti piedāvā lielisku funkcionalitāti, un tie ir neaizstājams atbalsts mācību un pētniecības darbā.

Vairāk par OUP produktiem:

www.oup.com/online

www.oxfordjournals.org
 
 
Kontaktinformācija:
Agrita Sagalajeva
Projekta “Elektroniskās publikācijas Latvijas bibliotēkām” koordinatore
Kultūras informācijas sistēmu centrs
Tālr.: 67844896; 29713449
E-pasts: agrita.sagalajeva@kis.gov.lv