“Livonia Print” apgrozījums pieaug ik gadu, un 2011. gada pirmajos 8 mēnešos tas palielinājies par 22%, salīdzinot ar 2010. gadu, un sasniedzis 11,3 miljonus latu. Lai apmierinātu augošo pieprasījumu, kompānija ir uzstādījusi jaunu grāmatu iesiešanas iekārtu papildus jau esošajai. Iekārta ļauj uzņēmumam visu nodrukāto apjomu apstrādāt savā ražotnē un, gudri plānojot ražošanas procesus, būtiski saīsināt pasūtījumu izpildes laiku.

“Veicām investīcijas ražošanas jaudu palielināšanā, lai izpildītu arvien pieaugošo pasūtījumu apjomu, kā arī padarītu vēl efektīvāku biznesa plānošanu. Apgrozījums aug ar jau esošo klientu bāzi, kas veic arvien vairāk pasūtījumu,” stāsta Janīna Blūma, Livonia Print pārdošanas direktore. “Mūsu biznesa stratēģija balstās tieši uz ilgtermiņa attiecībām ar klientiem. Tas nozīmē gan atklātu komunikāciju – par labām lietām un arī iespējamām problēmām – gan arī atbildību. Proti, klientam vienmēr jābūt drošam, ka tipogrāfijas komanda izdarīs visu iespējamo un neiespējamo, lai īstenotu viņa projektu.”

“Sadarbojamies ar “Livonia Print” kopš uzņēmuma dibināšanas, un var īpaši atzīmēt pārdomāto biznesa plānu un panākumus eksportā. Savus slēdzienus un plānus kompānija vienmēr pamato faktos, vienlaikus tās spēka faktors ir arī attiecības ar klientiem, kas balstās uz uzticību. Uzņēmums strādā pie ilgtspējīgas attīstības, konkurējot nevis ar cenu, bet pievienoto vērtību un servisu. Swedbank, veidojot sadarbību ar “Livonija Print”, augstu vērtē uzņēmuma ilgtermiņa attīstības plānu un stabilas izaugsmes tendences,” saka Daniils Ruļovs, Swedbank valdes loceklis un Uzņēmumu apkalpošanas pārvaldes vadītājs.

Poligrāfijas uzņēmums “Livonia Print” ir Baltijā lielākais grāmatu ražotājs, kas specializējies dažāda veida grāmatu izgatavošanā, nodrošinot pilna cikla ražošanas procesu un preces piegādi “līdz durvīm”. Uzņēmums eksportē ap 99% produkcijas, izveidojot plašu noieta tirgu Ziemeļeiropā: Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Somijā un Vācijā. Kompānija uzsāka ražošanu 2007.gadā.