Konkursam var pieteikties publiskās bibliotēkas, kuras, izmantojot informācijas un komunikācijas tehnoloģijas, laika periodā pēc 2010. gada janvāra ir izveidojušas un piedāvājušas lietotājiem pakalpojumu, kā rezultātā ir veicināta apkaimes iedzīvotāju vai iedzīvotāju grupu ekonomiskā labklājība jeb dzīves līmenis.

 

Konkursa organizētāji norāda, ka uz balvu bibliotēkas var pieteikt, inovatīvus pakalpojumus, piemēram, tādus, kas veicinājuši lauku saimniecību darbību, uzlabojuši iedzīvotāju nodarbinātību un iekļaušanos darba tirgū, sekmējuši iedzīvotāju uzņēmējdarbības prasmes un mazo uzņēmumu attīstību, uzlabojuši iedzīvotāju zināšanas un prasmes finanšu jautājumos un tamlīdzīgus. Piemērus un citu ar konkursu saistīto informāciju meklējiet EIFL mājas lapā. Sekojiet šai saitei.

 

Konkursam pieteikumus var iesūtīt līdz 2012. gada 31. maijam. Balvas tiks pasniegtas 2012. gada 2. oktobrī. Tiks piešķirtas vairāk nekā viena balva. To skaits būs atkarīgs no pieteikto pakalpojumu un pieteikumu kvalitātes un daudzveidības.