Starptautiskais Londonas grāmatu tirgus, kurā goda viesu statusā šogad ir visas trīs Baltijas valstis, notiks no 10. līdz 12. aprīlim. Tajā piedalīsies arī bērnu grāmatu izdevniecība “Liels un mazs”, kas līdzās Igaunijas un Lietuvas izdevējiem izvirzīta balvai par labākā bērnu un jauniešu izdevēja titulu. Balvas mērķis ir izcelt labākos grāmatniecības nozarē, īpaši akcentējot izdevējus, projektus un grāmatniecības nozares pārstāvjus no tirgus goda viesu valstīm, tāpēc atsevišķās balvas kategorijās nominētas tikai Baltijas valstu izdevniecības. Balvas ieguvēji tiks paziņoti 10. aprīlī.

 
Starptautiskā Londonas grāmatu tirgus izcilības balvām nominētas arī izdevniecības “Zvaigzne ABC”, “Dienas Grāmata”, “Publica”, kā arī Latvijas Nacionālā bibliotēka. 
“Liels un mazs” nominēta arī Starptautiskā Boloņas bērnu grāmatu tirgus balvai “Gada labākais bērnu grāmatu izdevējs Eiropā”. Šīs balvas ieguvēji tiks paziņoti 26. martā Boloņā.

Ar izdevniecības “Liels un mazs” grāmatām var iepazīties mājas lapā www.lielsmazs.lv, par vislabāko cenu tās iespējams iegādāties gan izdevniecības birojā Tērbatas ielā 49/51-12, gan mājas lapā. Grāmatas pieejamas arī visos lielākajos grāmatu veikalos, kā arī galerijā „Istaba”, veikalā „M50”, kultūrpreču mājā “NicePlace”, grāmatnīcā “Mr Page” un citviet.

 
Sekot izdevniecības jaunumiem var sociālajos tīklos:

twitter.com/lielsunmazs

facebook.com/lielsunmazs

instagram.com/lielsunmazs

facebook.com/BIKIBUKS

 

 

Informāciju sagatavoja: 

Andrejs Vīksna

Izdevniecības “Liels un mazs” kopvedis

Tālr.: 29276531, 67282133

E-pasts: pasts@lielsmazs.lv, viksnaandrejs@gmail.com