Martā Latvijā norisinājās kampaņa “Uzslavē labu servisu!”, kurā piedalījās 171 uzņēmums pārstāvot vairāk kā 1450 klientu apkalpošanas vietas. Kampaņā iesaistījās arī 15 reģionu galvenās bibliotēkas.

Kampaņu “Uzslavē labu servisu!” veido divas vienlīdz būtiskas sadaļas – sabiedrības uzslavas, ko izsaka par dalībniekiem, kas snieguši izcilu klientu servisu, un klientu servisa novērtējums, ko veic sadarbības partneris DIVE Latvija, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas eksperti.

Uzslavētākie uzņēmumi Balvas saņēma trīs kategorijās – “Bizness patērētājam”, “Bizness biznesam” un “Valsts un pašvaldību iestādes”. Labākie uzņēmumi tika apbalvoti ar diplomu un kvalitātes zīmi “Klienti mūs uzslavē 2013”, kas tiks izvietota klientu apkalpošanas vietās un informēs sabiedrību par augsto servisa kvalitāti.

Uzslavētāko uzņēmumu 2013 Top 50 iekļuvusi Kuldīgas Galvenā bibliotēka, bet no Ventspils uzņēmumiem – Teātra nams “Jūras vārti”, saņemot apbalvojumu – “Uzslavētākais uzņēmums Kurzemē 2013”.

Ventspils bibliotēkas apmeklētāji visvairāk uzslavējuši un visatzinīgāk vērtējuši Galvenās bibliotēkas Lasītāju apkalpošanas nodaļas bibliotekāri Līgu Irbi, Pārventas bibliotēkas vecāko bibliotekāri Iru Dobičinu un Gāliņciema bibliotēkas vadītāju Ivetu Skapsti.

Ventspils bibliotēka pateicas visiem apmeklētājiem par atzinīgo vērtējumu un uzslavām!