2014. gada 29. maijā plkst. 17.30 Apgāda Zvaigzne ABC prezentāciju zālē (Rīgā, K. Valdemāra ielā 6) notiks Igora Kudrjavceva grāmatas “Dzīvības Spēks” atvēršanas svētki – praktiska nodarbība enerģijas uzņemšanai “Atveries vasarai!”

Apgādā Zvaigzne ABC izdota pazīstamā ārsta un ciguna skolotāja Igora Kudrjavceva grāmata “Dzīvības Spēks”. Šī ir otrā grāmata sērijā “Saules Ceļš”, un tā veltīta Dzīvības Spēkam – enerģijai, kas caurauž visu pasauli un katru dzīvu būtni. Grāmatas apakšvirsraksts “Kā saudzēt, stiprināt un vairot dzīvības enerģiju sevī” sasaucas ar Dr. Kudrjavceva ilggadīgo mērķi: sniegt enerģijas, harmonijas un veselības zināšanas un iemaņas katram cilvēkam. “Atturīgi raugos uz noslēpumainām sistēmām, kuras var saprast tikai īpaši izredzētie. Manis izstrādātajā programmā nav nekādas “ezoterikas” – Dzīvības Spēks ir pieejams ikvienam!” autors apliecina.

“Viss darbojas. Tomēr ne jau pats no sevis,” autors smaidot atgādina. “Tas, kas aprakstīts šajā grāmatā, ir jāizpilda. Nepietiks, ja izlasīsiet tekstu un aplūkosiet manu portretu. Vingrojumiem jāveltī vismaz desmit minūtes dienā – tikai tad būs rezultāts.”

Bez Dzīvības Spēka cilvēks nīkuļo kā augs ēnā – darbā neiet, attiecības ar līdzcilvēkiem neveidojas tādas, kā gribētos, veselība klibo un enerģiju var iegūt, vien “pātagojot” organismu ar mākslīgiem stimulantiem. Turpretī, ja Dzīvības Spēka pietiek, cilvēks jūtas enerģisks un vesels; viņš ir harmonijā ar sevi un citiem; intuīcija darbojas lieliski un palīdz efektīvi sasniegt izvirzītos mērķus. Bet ko darīt, ja Dzīvības Spēka pietrūkst? Visu var labot! Pareizi elpojot, domājot un kustoties, Dzīvības Spēku iespējams stiprināt un vairot.

Jaunajā grāmatā Dr. Kudrjavcevs piedāvā iepazīt Saulaino cigunu – viņa izstrādātu vingrojumu un masāžas kompleksu, kurā apvienoti klasiskās ķīniešu medicīnas paņēmieni un jaunākie Rietumu zinātniskie atklājumi. Saulainais ciguns ir efektīva un praksē pārbaudīta metode. Komplekss ietver sevī trīs vienkāršus elementus: rīta masāžu, locītavu atvēršanu un statiskā ciguna vingrojumus. Tie nodrošina brīvu enerģijas cirkulāciju un līdz ar to – veselību un vitalitāti gan ķermenim, gan garam. Gandrīz visus vingrojumus var veikt arī sēdus – tas ir īpaši būtiski tiem, kuru kustēšanās spēja kādu veselības problēmu dēļ ir ierobežota.

Lai grāmatā aprakstītos principus uztvertu vēl labāk un vingrojumus izpildītu pēc iespējas precīzāk, noderēs grāmatai pievienotais DVD. Tajā ierakstīti gan locītavu atvēršanas un statiskā ciguna vingrojumi, gan daži vingrojumi ciguna praktizēšanai sēdus. Ielieciet DVD datorā vai atskaņotājā un vingrojiet kopā ar autoru!