Eiropas e-prasmju nedēļa Latvijā tiek organizēta European Get Online Week 2011 ietvaros, kas aptvers Eiropas Savienības valstis, kā arī plašāku Eiropu.

E-prasmju nedēļas mērķis ir ieinteresēt plašāku sabiedrību par e-prasmju apgūšanas un pielietošanas iespējām, informēt, kur un kā pielietot jau esošās e-prasmes, uzlabot tās, kā arī uzzināt par valsts sniegto e-pakalpojumu saņemšanas iespējām un to ērtāku izmantošanu.

Tāpat pasākumā tiks skaidroti Eiropas Digitālās Programmas mērķi: inovatīva apmācība un informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (IKT) pakalpojumi, digitālie mediji un tīklošanās iespējas, kā arī sabiedrībā tiks veicināta apziņa, ka arvien pieaug e-prasmju nozīme dzīves kvalitātes uzlabošanā mūsdienu sabiedrībā un pieaug pieprasījums pēc augsta līmeņa IKT praktiķiem.

E-prasmju nedēļas mērķauditorija ir visi IKT lietotāji (skolēni, skolotāji, mazie un vidējie uzņēmēji, kā arī citi uzņēmēji un darbinieki, pašvaldību darbinieki, seniori, bezdarbnieki un darba meklētāji u.c.) un tā sabiedrības daļa, kura nekad nav lietojusi IKT rīkus (datoru, internetu).

 

Lasīt tālāk LIKTA mājaslapā