Grāmatu maiņas punktā izlasītās grāmatas bez maksas varēs iemainīt pret nelasītām vai arī tādām, kas ir jau lasītas, bet kuras ļoti kārojas redzēt savā grāmatu plauktā mājās. Ikviens aicināts atnest grāmatas, kādas arī pašam būtu prieks aiznest mājās, un nepiedāvāt makulatūru.

 

Tradicionālo Dzejas dienu maiņas punktu organizē Rakstnieku savienība. Maiņas sākumkapitālu – ap 800 grāmatas no dubletu un lasītāju dāvinājumu krājuma nodrošina Rīgas Centrālās bibliotēkas Repozitārijs. Apmaiņai tiek piedāvāta daiļliteratūra, nozaru literatūra un bērnu grāmatas latviešu un citās valodās.

 

7. un 9. septembrī grāmatu maiņa “Esplanādē 2014” darbosies no plkst.12.00 līdz 20.14. Savukārt sestdien, 8. septembrī, Baltās nakts ietvaros grāmatu maiņa būs atvērta no plkst.12.00 dienā līdz 4.00 rītā.

 

Baltajā naktī Rīga 2014 radoši informatīvajā telpā uz skatuves kāps dzejnieki un mūziķi, kas skatītājus priecēs līdz rīta agrumam.Savukārt plkst. 4.00 uz muzikālām brokastīm aicina Toms Grēviņš. Ikviens varēs pabrokastot saskaņā ar Teātra bāra ēdienkarti.

 

Eiropas kultūras galvaspilsētas radoši informatīvā telpa “Esplanāde 2014” ir atvērta katru dienu un darbosies līdz 20. septembrim. Nodibinājums Rīga 2014 to izveidojis kā brīvi pieejamu telpu, kurā notiek radošās darbnīcas un tiek prezentēti Rīga 2014 kultūras projekti, ikviens spēlē “Ceļam Rīgu” var izveidot savu ideālo Rīgu. Esplanādē darbojas informācijas centrs. Telpa ir atvērta neformālām tikšanās un sarunām pilsētas centrā, pieejams bezvadu internets un brīvpieejas datori.

 

Plašāka informācija un tuvāko pasākumu programma: www.riga2014.org

 

Papildu informācija:

Nodibinājums Rīga 2014

Tālr.: 29374438