2015. gada 14. martā no plkst. 11.00 līdz 14.00 Europe Direct informācijas centrā Ventspils, kas atrodas Galvenajā bibliotēkā (Ventspilī, Akmeņu ielā 2), notiks praktisks bezmaksas seminārs “Kā saskatīt biznesa iespējas”.

Seminārs “Kā saskatīt biznesa iespējas” paredzēts potenciālajiem un esošajiem biznesa uzsācējiem, kam vienmēr ir aktuāls jautājums – vai iecerētā biznesa ideja ir īstā un vai sākt tās realizāciju.

Semināra saturs:
•    Jaunu biznesa iespēju identificēšanas metodes
•    Klientu vajadzību apzināšana un intereses radīšana
•    Biznesa idejas dzīvotspējas un konkurētspējas novērtējums
•    Kā aizsargāt savu biznesa ideju  

Pieredzē dalīsies profesionāļi Dāvids Štēbelis – uzņēmuma FASTR dibinātājs, Kraft Foods, Procter&Gamble, Spilva, Coca-Cola, Credit24, Samsung konsultants un Kārlis Apkalns – Rīgas vadošo biznesa skolu pasniedzējs, strādājis ar Latvenergo, Lattelecom, Tele2, LMT, Citadele.

Semināru organizē Europe Direct informācijas centrs (EDIC) Ventspils sadarbībā ar Ventspils Augsto Tehnoloģiju parka (VATP) Ideju studiju. EDIC Ventspils finansiāli atbalsta Eiropas Komisija.  

Vai tu zini latviešu kalēja Jāņa Nīmaņa biznesa veiksmes atslēgu (autinetools.com)? Vai zināji, ka Latvijā ražo Apple iPhone viedtālruņu koka maciņus (rixwood.eu)?

 
Informācija:
Vija Baško
EDIC Ventspils asistente
vija.basko@ventspils.lv
Tālr.: 63623231