2018. gada 12. janvārī plkst. 14.00 Bauskas Kultūras centra Lielajā zālē (Kalna ielā 18, Bauskā) notiks profesora Anatolija Danilāna grāmatas “Dzīvo vesels!” atvēršanas svētki.

 

Grāmata “Dzīvo vesels!” uzskatāma par daktera Danilāna ”zelta graudu” krātuvi jeb vērtīgu padomu izlasi, kas zināmā mērā apkopo profesora pēdējo divdesmit gadu laikā sniegtās atziņas tādos populāros izdevumos kā “Ievas Veselība”, “Ievas Stāsti”, “Veselība”, “36,6°C”,  u. c.

 

Pasākuma apmeklētāji iepazīs profesora viedokli jautājumos par pretsāpju zālēm, aknām tauciņos, cilvēku baktēriju valstī, zelta vidusceļu pie ledusskapja, par to, vai viegli būt kārnam, par un pret uztura bagātinātājiem un vēl daudzos citos aktuālos jautājumos, ikvienam būs iespēja šajā grāmatā sameklēt sev ko noderīgu.

 

Grāmatas “Dzīvo vesels. Profesora Danilāna ceļa zīmes” atvēršanā piedalīsies arī rakstnieks Pēteris Strubergs, kura grāmata «Anatolijs Danilāns – dakteris ar atvērtu sirdi» par profesoru Danilānu iznāca 2016. gadā un guva lielu lasītāju interesi.

 

Aicinām ikvienu, kuram rūp sava veselība un piesaista profesora Danilāna dzīvesgudrā un dinamiskā personība pievienoties mums šīs noderīgās un saistošās grāmatas atvēršanas svētkos!

 

Atversanas_svetki_afisa