ProQuest (www.proquest.com) piedāvā pasaules akadēmiskajām, pētniecības un valsts iestādēm, skolām un bibliotēkām augstas kvalitātes informācijas resursus apvienojumā ar medernākajiem tehnoloģiskajiem risinājumiem. Resursu saturs nodrošina studentu, zinātnieku, speciālistu un bibliotēku darbinieku informacionālās vajadzības un sekmē to darba produktivitāti. Lietotājiem tiek piedāvāts plašs un daudzveidīgs informācijas klāsts, sākot no vēstures arhīviem līdz mūsdienu zinātnes sasniegumiem. Pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, informācija ir pieejama dažādos formātos, tā ir viegli iegūstama, transformējama, pārvaldāma un atkal izmantojama.

 

ProQuest kolekcijas aptver sešus gadsimtus, piedāvājot plašu un daudzveidīgu saturu, kas nepieciešams pētniekiem – pasaules lielākā disertāciju un tēžu kolekcija; trīs gadsimtu avīžu publikācijas; vairāk nekā 450 000 akadēmiskās egrāmatas; dažādas tematikas un nozaru kolekcijas u.c.

 

Darba kārtība:

12.45-13.00 Reģistrācija un kafija
13.00-13.15 Jauns sadarbības posms un jauns piedāvājums.  

Juri Valla (Account Manager Latvia), Arnaud Delivet (Regional Manager)
13.15-14.00 E-grāmatas – jauna  platforma EBC, Oasis un tematiskās kolekcijas.Matthew Froude (Books Specialist)
14.00-14.45 Produktu prezentācija: PQDT, Business Premium, PQ Central, SciTech, Refworks, Summon. Björn Olofsson (Consultant & Trainer)
14.45-15.00 Noslēgums, jautājumi un atbildes

 

Seminārs notiek angļu valodā.

 

Pieteikt dalību seminārā līdz 23.05.2016., nosūtot pieteikumu uz epastu: agrita.sagalajeva@kis.gov.lv