Tās mērķis ir veicināt elektronisko resursu izmantošanu un iepazīstināt bibliotēku darbiniekus un lietotājus ar jaunākajām sistēmas funkcijām un izstrādātajiem produktiem. Šīs nedēļas galvenās apmācību tēmas ir jaunie sistēmas resursi, to pārvaldības pakalpojumi (EBSCO Discovery Service) un egrāmatu pieeja un izmantošana mūsdienu bibliotēkās.

 

Visas nedēļas garumā EBSCO Information Services lektors Leszek Czerwinski, Renata Wlodarczyk un Urszula Nowicka vadīs apmācību sesijas gan KISC Mācību centrā, gan lielākajās Latvijas augstskolās.

 

25.04.2016. KISC notiks divi apvienotie abu mērķauditoriju – pašvaldību publisko un speciālo un zinātnisko bibliotēku darbinieku semināri. Pārējās dienās vieslektori dosies uz LNB, LU bibliotēku, RTU bibliotēku, RSU bibliotēku, Daugavpils Universitātes bibliotēku.

 

Skatīt semināru programmu.

 

Pieteikumu bezmaksas semināriem, kas notiks 25.04.2016. KISC Mācību klasē speciālo un zinātnisko bibliotēku darbiniekiem un pašvaldību publisko bibliotēku darbiniekiem, nosūtīt līdz 22.04.2016. uz epastu: agrita.sagalajeva@kis.gov.lv, norādot kurā grupā vēlaties piedalīties.

 

Semināru darba valoda angļu.

 

 

Kontaktinformācija:

Agrita Sagalajeva

Projekta “Elektroniskās publikācijas Latvijas bibliotēkām” koordinatore

Kultūras informācijas sistēmu centrs

Tērbatas iela  53 – 2, Rīga, LV – 1011

Tālrunis: 67844896

E-pasts: agrita.sagalajeva@kis.gov.lv