Šoreiz projekta organizatori izvēlējušies saistīt LibdayLV ar e-prasmju nedēļu, lai dotu iespēju LibdayLV dalībniekiem pastāstīt plašākai sabiedrībai par bibliotēku ikdienu saistībā ar e-prasmēm, tehnoloģiju lietošanu, apmācībām, konsultācijām un citu atbalstu, ko bibliotekāri sniedz lietotājiem viņu e-prasmju uzlabošanas procesā.

 

Bibliotēku apmeklētāji un lasītāji šajā nedēļā aicināti nofotografēties ar uzrakstiem, kurus sagatavojusi LBB JSS un kurus var papildināt paši. (Sagataves pieejamas dažādos izmēros un formātos; tās iespējams lejuplādēt šeit). Galvenais nosacījums, lai uzrakstā ir minēta bibliotēka, bibliotekārs, e-pakalpojums vai e-prasme. Publicējot bildes sociālajos tīklos, lūdzam izmantot tēmturus #LibdayLV #eprasmes #eskills #bibliotēkas #libraries!

 

Gadījumā, ja jūsu bibliotēka vēlas piedalīties LibdayLV e-prasmju akcijā, bet bibliotēkai nav sava profila sociālajos tīklos, rīkotāji lūdz uzņemtās fotogrāfijas iesūtīt uz e-pastu bibliotekarubiedriba@gmail.com un tās tiks publicētas LBB Facebook profilā.

 

LibdayLV dalībnieki aicināti aizpildīt šo reģistrācijas formu, lai LBB JSS varētu sekot līdzi jūsu aktivitātēm un vēlāk izveidot kopīgu foto galeriju.

 

Vairāk par LibdayLV lasiet arī LBB JSS blogā.

 

Avots: bibliotekari.lv