2018. gada 20. aprīlī plkst. 17.00 Ventspils Galvenajā bibliotēkā (Akmeņu ielā 2, Ventspilī) notiks Agra Vanaga grāmatas “Laimas pēdās” atvēršanas pasākums, kurā piedalīsies autors.

 

 Grāmata “Laimas pēdās” tapusi pateicoties Dainu, Vēdu un Rūnu gudrībām. Grāmatas trīs nodaļās dota izpratne par dzīves būtību, lai iedvesmotu un iedrošinātu sekot savai laimei. Grāmata veltīta meklētājiem un cilvēkiem, kuri vēlas būt uz pašizziņas takas.

 

 Pirmā daļa ir dainu un vēdu apceres, kuras izskaidro latvisko dzīvesziņu un pasaules uzskatu saistībā ar vēdisko kultūru. Grāmatas otrā daļa atklāj 27 cilvēka rakstura īpašības, kuras jāizkopj, lai cilvēks pasaulē justos labi. Drosme, mērenība, iejūtība, prieks – šīs un citas īpašības autors izskaidro ar dainu palīdzību un parāda, kādu pretēju efektu var panākt šīs īpašības ignorējot. Savukārt trešā daļa ir autora izstrādāts piedāvājums apzinātai dzīvei ikdienas gaitās un individuālajai garīgajai higiēnai.

 

 Grāmatas autors Agris Vanags ir personības izaugsmes treneris, meža vedējs Laimas takās un tēvs saviem bērniem. Dzīvojot saskaņā ar latvisko dzīvesziņu un Latvijas dabu, daudz laika pavadot mežā, autors nolēmis dalīties ar dziļi sakrālām zināšanām un vedināt tautiešus atgriezties pie savām saknēm, sava spēka un dzīvesprieka. 

 

 Agris Vanags: “Mūsu tautai nepieciešams atgūt senseno vērtību skalu jeb koordinātu asi, pēc kuras vadoties iestāsies līdzsvars un harmonija! Šī grāmata ir manis paša pirmais solis šajā virzienā un devums tautas izglītībā. Priecāšos, ja padosiet to tālāk saviem bērniem lasīšanai un būšu bezgala pateicīgs, ja kultivēsiet sevī labās īpašības visu mūsu kopējā labuma vārdā! Jo vairāk esam tādi, kuri apzinās sevi un šo mirkli komunikācijā ar citiem un spējam sevi audzināt, jo labāka nākotne mūsu bērniem, kuriem vajadzēs dzīvot šajā sabiedrībā!”

 

 Ieeja uz pasākumu bez maksas.

Aicināti visi interesenti!


Informāciju sagatavoja:

Vija Baško

Ventspils Galvenās bibliotēkas

Bibliogrāfijas un informācijas nodaļas vadītāja

Tālr.: 63623231

E-pasts: vija.basko@ventspils.lv