Jau piekto gadu martā Baložu bibliotēkā kāds ievērojams Ķekavas novada iedzīvotājs lasa savu bērnības mīļāko pasaku, stāsta par bērnības atmiņām, savu darbu utt.

Šodien mums bija tikšanās ar Ķekavas novada domes priekšsēdētāju Viktoriju Bairi.

Baložu vidusskolas 2.a klases skolēni bija atnākuši, lai klausītos V.Baires lasīto stāstu par Nevīžu Bērtiju. V.Baire bērnus iepazīstināja gan ar savas bērnības iemīļoto pasaku grāmatu, gan dēlu iecienītākajām grāmatām. Viņai ļoti paticis lasīt sērijas „Brīnumzeme” grāmatas. Mūsdienu bērniem aizraujošākas šķiet cita satura grāmatas, tāpēc no piedāvātajām grāmatām bērni izvēlējās klausīties D.Robertsa grāmatu „Blusas”, kuras galvenais varonis tad arī ir Nevīža Bērtijs un viņa cīņa ar suņa Vipera blusām. Bērni bija sajūsmā par izvēlēto grāmatu un izrādīja lielu interesi izlasīt stāstu tālāk. Smiekliem un jokiem pilns rīts!  

 

V.Baire pastāstīja par savu bērnības izvēlēto profesiju, vaļaspriekiem. Bērnus interesēja arī valstis, uz kurām V.Baire ceļojusi.

 

Sirsnīgs paldies priekšsēdētājai Viktorijai Bairei par atsaucību un aizraujošo lasījumu, bija interesanti klausīties arī pieaugušajiem!

 

Foto no pasākuma šeit.