19.oktobrī plkst. 14.30 Rīgas Centrālās bibliotēkas filiālbibliotēka „Rēzna” aicina uz tikšanos ar kinorežisori, producenti  Dzintru Geku un Neatkarīgās Rīta Avīzes komentētāju Voldemāru Hermani. Pasākums notiks Dienas centrā „”Kastanis” Lomonosova ielā 1/19.

 

Kinorežisores Dzintras Gekas filmas ir emocionālas un sāpju pilnas. Tajās atspoguļoti patiesi notikumi par cilvēkiem Sibīrijā, bijušajās izsūtījuma un nometņu vietās. Režisores filmas pazīst ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs. Mūziku filmām rakstījis Dzzintras Gekas vīrs, komponists Pēteris Vasks.

 

Neatkarīgās Rīta Avīzes komentētājs Voldemārs Hermanis savulaik strādājis laikrakstā „Cīņa” par koordinatoru. Atmodas gados darbojies Neatkarīgās Rīta Avīzes redakcijā, intervējis politiķus, diplomātus un latviešu trimdiniekus. Komentējis Padomju Savienības ārpolitiku līdzās pieredzējušiem politiķiem Mavrikam Vulfsonam un Nikolajam Neilandam. Uzrakstījis grāmatas „Mani talismani” (2011) un „Zem LKP kupola” (2016)

 

Līdz Dienas centram „Kastanis” var nokļūt ar 15. trolejbusu vai 18. autobusu –  izkāpšana pieturā „Lomonosova iela”, vai ar 7.,9., vai 3. tramvaju no centra – izkāpšana pieturā „Balvu iela”.

 

Ieeja brīva

Kontaktinformācija bibliotēkā: tālr. 67144930