18.maijā plkst. 17.00 Ventspils Galvenā bibliotēka aicina uz Vitas Amtmanes lekciju “Cilvēka rīcības un uzvedības patiesie cēloņi”, kas norisināsies ciklā “Pieredzes ceļi”. 

 

Pasākuma vadītāja, psiholoģe un  personības izaugsmes trenere  Vita Amtmane, daloties savās zināšanās ar pasākuma dalībniekiem, mēģinās palīdzēt izprast, kādā veidā cilvēki formē savus dzīves notikumus. Kāpēc mēs darām to, ko darām? Kas slēpjas aiz cilvēka gribas? Vai loģiskā domāšana eksistē pati par sevi vai arī šeit ir kāds āķis? Kas nosaka un motivē cilvēka rīcību?

 

V. Amtmane vada arī seminārus par krāsu nozīmi un individuālo krāsu noteikšanu, dvēseles tipiem un enerģijas veidiem, naudas un mīlestības lomu dzīvē. Viņa aizraujas arī ar mācību par deviņiem cilvēku tipiem- eneagrammu, kas māca izprast cilvēku uzvedības likumsakarības, norāda strupceļus un parāda pārmaiņu iespējas. Eneagrammas izejas punkts ir katra cilvēka lielākā problēma jeb “saknes grēks”. To atklājot, tiek gūta lielāka skaidrība par dzīvi, izvēlēm, uzvedību un tās patiesajiem motīviem, kā arī par saviem talantiem un spējām. Mūsdienās eneagramma kā sevis izziņas metode tiek plaši lietota gan teoloģijā – pastorālajā padomdošanā, gan psiholoģijā.

 

Vitas Amtmanes pastāvīgā dzīvesvieta ir Austrija.

Ieeja uz pasākumu bez maksas. Aicinām visus interesentus