2015. gada 27. maijā plkst.16.00 Latvijas Nacionālās bibliotēkas 11.stāvā (Rīgā, Mūkusalas ielā 3) notiks grāmatas “Kā gūt panākumus Latvijā” atvēršanas svētki.

Dalīsimies domās un izjūtās par to, kā padarīt savu un savas valsts dzīvi skaistāku, kopā ar grāmatas projektā iesaistītajām personām: skeletonistu Martinu Dukuru, žurnālisti Ingu Spriņģi, “Draugiem.lv” dibinātāju Agri Tamani, “Pure Chocolate” valdes priekšsēdētāju Pēteri Žimantu, Latvijas veiksmīgākā IT start-up uzņēmuma “‘infogr.am” dibinātāju Raimondu Kaži, “Ghetto Games” radītāju Raimondu Elbakjanu, “MADARA Cosmetics” vadītāju Lotti Tisenkopfu-Iltneri, reklāmas guru Gati Mūrnieku, mūziķi Gati Irbi (Gacho) un daudziem citiem.

Ņemot vērā īpašos drošības noteikumus Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, lūdzam apstiprināt dalību pasākumā līdz 21. maijam, zvanot pa tālruni 25629847.

Tiekamies!

KĀ GŪT PANĀKUMUS LATVIJĀ

Nav būtiski, vai nāc no laukiem vai pilsētas, esi mācījies valsts ģimnāzijā vai vakarskolā, esi vairāk eksakti vai humanitāri orientēts, un cik pārtikuši ir tavi vecāki. Neatkarīgi no tā, kas esi šobrīd, Tu vari gūt panākumus, ja vien patiešām to vēlies. Šī grāmata parādīs virzienu, sniegs iedvesmu un ļaus saprast, kas ir īstu sasniegumu pamatā.

Grāmatā apkopota 20 panākumiem bagātu mūsdienu Latvijas profesionāļu pieredze. Viņi visi reiz sāka no teju nekā – bez darba pieredzes, bez izglītības, bez nepieciešamajām prasmēm. Tagad šīs veiksmīgās personības ar saviem sasniegumiem iedvesmo un kalpo par paraugu citiem. Savos stāstos viņi atklāj panākumu formulu, dalās ar profesionāliem noslēpumiem un sniedz padomus, kas katram no mums jādara, lai sasniegtu karjeras visaugstākās virsotnes un dzīvotu jēgpilnu dzīvi.

 
Papildu informācija:
Daiga Bitēna
Izdevniecība “White Book”
Tālr.: 25629847
www.whitebook.lv