Katrā nodarbībā kāds no rakstniekiem, literatūrzinātniekiem vai muzeja speciālistiem iepazīstinās ar literāro vidi Pārdaugavā un Pārdaugavas tēlu literatūrā. Nodarbības paredzētas 8.-12.klases skolēniem, studentiem, aicināti piedalīties arī citi interesenti. Nodarbības notiek bez maksas, ciklu atbalsta VKKF, izdevniecība “Neputns” un Rakstnieku muzeju biedrība PILS.

Visas nodarbības (izņemot praktisko nodarbību 28. oktobrī) tiek filmētas un ir pieejamas šeit

Šobrīd notikušas izmaiņas nodarbību norisē:

11. novembrī paredzētā Leldes Stumbres vadītā nodarbība “Andris Bergmanis – dzejnieks, bohēmists un draugs” tiek pārcelta uz 25.novembri, pēc tam – bergmaniski hipijisks dzejas vakars!

Audio vizuālā dzejas vakarā ar dzejas lasījumiem, muzikāliem un teatrāliem priekšnesumiem uzstāsies ielu muzikants, brīvdomātajs Harijs Vagrants, mūziķis Simons Krasts, Dzintars Briedis, Artūrs Gailītis, un citi radoši ļaudis. Pasākuma scenogrāfiju veidos Latvijas Mākslas akadēmijas studente Vika Eksta.

Savukārt 25. novembrī paredzētā Vikas Ekstas lekcija “Konstantīns Raudive, viņa mīklainās ierīces un literatūra” notiks 2015. gada 13. janvārī.

9. decembrī, plkst.17.00 notiks nodarbība “Aivars Neibarts un kreisā krasta zīmes”, ko vadīs Arvīds Ulme.

GRĀMATU PUTNI izsludina arī radošo konkursu

Tuvāka informācija pa tālruni 26912310 (Elvīra Bloma) vai e-pastu: akuraters@memorialiemuzeji.lv vai akuratera.muz@inbox.lv.