SZF ar aizraujošām aktivitātēm parādīs, kā izpaužas politologa, žurnālista, sabiedrisko attiecību, reklāmas vai multimediju speciālista, sociologa, informācijas pārvaldības speciālista un bibliotekāra profesija. Skolēniem būs iespēja gan dzirdēt visu interesējošo informāciju par programmām un aprunāties ar pasniedzējiem un studentiem, gan arī apskatīt mūsu moderno multimediju studiju, bibliotēku un studentu pašpārvaldi, pašiem izveidot jaunu vides reklāmu un nokļūt kā modelim tajā, risināt dažādas politiskās situācijas, veidot cilvēku puzles no socioloģijas datiem un iesaistīties aktīvā infocatching spēlē. Ātrākie, labākie un atraktīvākie saņems lieliskas balvas.

 

LU SZF iespējams iegūt sociālo zinātņu grādu bibliotēkzinātnē un informācijā, komunikācijas zinātnē, politikas zinātnē un socioloģijā. Fakultātē ir iespēja pievienoties studentu televīzijas Kivi TV komandai, kura veido interesantus raidījumus par un ap studentu dzīvi, darboties Komunikācijas studiju nodaļas veidotajā platformā MansMedijs, kur studentiem ir iespēja praktizēties žurnālistikā un paust savu viedokli par aktuālām tēmām, kā arī veidot reklāmas un SA kampaņas komunikācijas aģentūrā, darboties politisko debašu klubā, rakstīt blogus, iesaistīties studentu pašpārvaldes aktivitātēs un citādi izpausties. Par studijām un citām iespējām vairāk varēs uzzināt 4.aprīlī LU SZF telpās, Lomonosova ielā 1A.

 

Par Latvijas Universitāti

 

Latvijas Universitāte dibināta 1919. gadā un ir lielākā un tradīcijām bagātākā augstākās izglītības iestāde Latvijā, kurā studē 15 tūkstoši studentu. Visas vairāk nekā 130 LU īstenotās studiju programmas ir akreditētas. Tās 13 fakultātēs un 21 institūtā strādā mūsu valsts vadošie speciālisti dabas, humanitārajās un sociālajās zinātnēs. Universitātes darbības mērķis ir kļūt par starptautiski atzītu Eiropas un pasaules nozīmes zinātnes universitāti, dodot ieguldījumu Latvijas tautsaimniecībā un sabiedrības ilgtspējīgā attīstībā.