Iepirkums “Interjera dizaina risinājums Eiropas Savienības Padomes ēkā Justus Lipsius” izsludināts, lai prezentētu Latvijas valsti, Latvijas dizainu un Latvijas prezidentūru Eiropas Savienības Padomē ēkā Justus Lipsius Briselē.

 

ES Padomes Justus Lipsius ēkas interjera dizaina koncepta izstrāde un realizācija prezidentūras pusgada garumā ir viena no vadošajām un ievērojamākajām ES Padomes prezidentūru tradīcijām. Tā apvieno iespēju reprezentēt gan prezidējošo valsti, gan tajā radīto dizainu un mākslu.

Justus Lipsius ēkas dizains būs redzams plašai starptautiskai auditorijai, tūkstošiem apmeklētāju pusgada garumā, reprezentējot Latvijas mūsdienu dizaina sasniegumus un radošo garu.

Projekts ilgs visu Latvijas prezidentūras laiku.

 

Interesentiem ir iespēja piedalīties Latvijas prezidentūras ES Padomē sekretariāta organizētā informatīvā Justus Lipsius  ēkas apmeklējumā, kas notiks 7.aprīlī plkst.14:30 (pēc Beļģijas laika).

 

Iepirkuma nolikums
Piedāvājuma iesniegšanas termiņš 2014. gada 14. aprīlis.

 

 

Publiskās diplomātijas un kultūras programmas pasākumu organizēšanas nodrošināšanai izsludināts iepirkums “Kultūras pasākumu organizēšana Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē ietvaros”.

 

Programmas mērķis ir Latvijas starptautiskās atpazīstamības veidošana, parādot to kā kultūras tūrisma galamērķi, augstas profesionalitātes un kultūras sasniegumu izcelsmes un iedvesmas centru.

 

Iepirkuma nolikums
Piedāvājumu iesniegšanas termiņš 2014. gada 15.aprīlis.

 

 
Lai iepazīstinātu auditoriju ārvalstīs ar Latvijas sasniegumiem kultūrā, zinātnē, tautsaimniecībā un citās jomās, izsludināts iepirkums “Trīs ceļojošās izstādes Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē ietvaros”.

 

Pretendenti aicināti iesniegt piedāvājumus izstādēm par sekojošām tēmām:

• “Latvijas sasniegumi 20. un 21. gadsimtā”,
• “Mode kā laikmeta tendenču spogulis”,
• “Latvijas dizaina veiksmes stāsti”.

Iepirkuma nolikums  
Piedāvājumu iesniegšanas termiņš 2014. gada 17. aprīlis.