Konkursa dalībnieki ir aicināti veidot komiksus, kuros vēstīts par interneta lietotāju drošību, atbildību, savstarpējo cieņu un anonimitātes radītām problēmām. Komiksam jāveido skaidrs, saistošs un atraktīvs vēstījums par izvēlēto tēmu. Darbu veidošanai var izmantot dažādas tehnikas (zīmējums, datorgrafika, fotogrāfija, jaukta tehnika u.tml.)

 

Konkursa organizēšanas mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu izpratni par drošību un savstarpējas cieņas un respekta pilnām attiecībām interneta vidē. Konkursam iesūtītos darbus vērtēs trīs kategorijās – vispārizglītojošo izglītības iestāžu 5.-6. klašu skolēnu grupā, vispārizglītojošo izglītības iestāžu 7.-9. klašu skolēnu grupā un vidusskolu un profesionālo izglītības iestāžu grupā.

 

Labāko darbu apbalvošana notiks 2013. gada 25. aprīlī, kustības “Draudzīga skola” konferences laikā. Apbalvots katras kategorijas labāko darbu autorus.

Detalizētāka informācija par konkursu atrodama VBTAI interneta vietnē www.bti.gov.lv sadaļās “Aktualitātes” un “Konkursi”.