To organizē, lai nodrošinātu tradicionālo kultūras pasākumu norisi, veicinātu gan tradicionālās, gan laikmetīgās kultūras attīstību Rīgā, kā arī sekmētu kultūras vērtību izplatīšanu un pieejamību galvaspilsētas iedzīvotājiem un tās viesiem.

 

Projektus pavasara saulgriežu pasākumiem, Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienas atzīmēšanai, Lieldienu svinībām, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienai veltītiem pasākumiem, Mātes dienai, Starptautiskajai ģimenes dienai veltītiem koncertiem, Starptautiskās bērnu aizsardzības dienas sarīkojumiem, ielīgošanas pasākumiem un Līgošanai Rīgā jāiesniedz līdz 2014. gada 30.janvāra plkst. 12.00.

 

Savukārt līdz 2014. gada 10.marta plkst. 12.00 tiks gaidīti pieteikumi kultūras projektiem mūsdienu kultūras forumam “Baltā nakts”, Lāčplēša dienas atcerei, Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltītiem pasākumiem, Adventa un Ziemassvētku koncertu un pasākumu projektiem, kā arī iecerēm Ziemas saulgriežu sarīkojumiem pilsētvidē, Rīgas Ziemassvētku koncertam un gadumijas pasākumam 11.novembra krastmalā.

 

Papildus tiks izsludināta iesniegšana “Rīgas svētki” pasākumu projektiem.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami interneta vietnē www.kultura.riga.lv sadaļā “Finansēšanas konkursi”. Projektu pieteikumi jāiesniedz RD IKSD, Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdemāra ielā 5, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 16.00. Tālrunis informācijai 67043670.