2012. gada 29. novembrī plkst. 18:00 jaunatvērtajā Viesistabā Vintage (Rīgā, Blaumaņa ielā 10) notiks bērnu pavārgrāmatas “Gardēdis” prezentācija.

 

Viesistaba VINTAGE

 

Šī gada novembrī Blaumaņa ielā 10 durvis apmeklētājiem vēra Viesistaba VINTAGE – mācību un atpūtas telpa, vieta, kur iegriezties Galerijas Rīga apmeklētājiem, Blaumaņa ielas gājējiem un tiem, kas brokastīs vēlas nobaudīt gardu kafiju, pusdienās – svaigi gatavotu un izmeklētu ēdienu, bet visas dienas garumā – interesantus kokteiļus un vīnu.

 

Vakarpusē Viesistaba VINTAGE pārtop mācību telpā. Turpinot Viesistabas KAZARMĀS aizsākto, šeit pulcējas gardēži un labu dzērienu baudītāji, lai kopā ar profesionāliem pavāriem, konditoriem un vīnziņiem izkoptu ēdiena gatavošanas prasmes un mācītos baudīt un novērtēt labu vīnu un citus dzērienus.

 

Viesistabā VINTAGE darbojas lieliski sava aroda pratēji. Bārmeņi Rihards Onzuls un Mārtiņš Eglītis, kā arī pavāri Normunds Šaiters un Reinis Čerņajevs diendienā rūpējas par apmeklētāju ēdieniem un dzērieniem. Savukārt apmācības vada tādi izcili Latvijas gastronomijas meistari kā pavāri Kaspars Jansons, Māris Astičs, Sergejs Šiporovs, Gatis Grosbergs, konditori Inga Kalniņa, Maija un Jānis Kairi, vīnziņi Valentīna Grandāne, Gints Sniedze un Irina Sjomačkina.

 

Viesistaba VINTAGE savu apmeklētāju vidū labprāt gaida arī bērnus. Dzimšanas dienas ballītes, pankūku cepšana kopā ar vecākiem vai draugiem – līdzdarbošanās allaž ir jautra un izzinoša.

 

Viesistabas VINTAGE dienas kafejnīca atvērta katru dienu no plkst. 8:00 līdz 17:00, bet, sākot no plkst. 18:00, kafejnīca pārtop mācību telpā.

 

Plašāka informācija atrodama: www.viesistaba.lv