Daudzsološā jaunā rakstniece, Brigita Bazeviča, raksta jau gadiem, bet visi darbi tika rūpīgi paslēpti rakstāmgalda atvilknēs, līdz kādā dienā tie nonāca draudzenes rokās… Draudzenes iedvesmota un mudināta, Brigita apņēmās iepazīstināt lasītājus ar saviem darbiem, kā pirmo izdodot “Ārprātīgo viesi”.

 

Ielūdzam visus interesentus uz grāmatas atklāšanas svētkiem, šā gada 9. oktobrī plkst. 18:30, krodziņā “Miga” Audēju ielā 11, Rīgā, kur pasākuma laikā būs iespēja iepazīties ar jauno rakstnieci un uzzināt romāna tapšanas aizkulises, būs iespēja relaksēties enerģiskos salsas ritmos un patīkami pavadīt vakaru radošā gaisotnē. Visiem pasākuma apmeklētājiem būs vienreizēja iespēja iegādāties romānu par neticami zemu prezentācijas cenu un saņemt autores autogrāfu.

 

Romāna galvenā varone Margo dzīvoja mierīgu, sakārtotu dzīvi, līdz vasaras atvaļinājumam pie draudzenes vasarnīcā. Tam vajadzēja būt jaukam, nomierinošam un neaizmirstamam laikam, bet tas bija sākums galvu reibinošiem pavērsieniem viņas dzīvē… Nevainīga vakara pastaiga parkā, blakus rehabilitācijas cietumam, pārvērta Margo dzīvi līdz nepazīšanai.

Seko līdzi nemitīgiem meitenes pārdzīvojumiem, šaubām, neziņai, bailēm un patiesai mīlestībai Brigitas Bazevičas romānā “Ārprātīgais viesis”.

 

Seko informācijai:
www.iespejugramata.lv
www.draugiem.lv/iespējugrāmata
www.draugiem.lv/cafemiga