E-prasmju nedēļas pasākumos aktīvi iesaistīsies arī Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (VSAA), aicinot dažādas interesentu grupas uz pasākumiem visā Latvijā. VSAA turpinās iepazīstināt iedzīvotājus ar 12 e-pakalpojumiem, ko piedāvā VSAA un kas ir pieejami portālā www.latvija.lv.

28. martā VSAA pārstāvji piedalīsies konferencē “eIespējas iedzīvotājiem”. Konferencei interesenti varēs sekot līdzi tiešsaistē, – Online pārraidi nodrošina SIA Lattelecom.

Citi VSAA plānotie pasākumi:

 

26. martā plkst. 11.00 Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Siguldas filiālē paredzēta tikšanās ar bezdarbniekiem, bet 16.00 Salaspils novada bibliotēkā – ar pašvaldības darbiniekiem un citiem interesentiem.

27. martā plkst. 10.00 paredzēti vairāki pasākumi: VSAA Liepājas reģionālajā nodaļā tikšanās ar Liepājas Universitātes studentiem, Krāslavas novada sociālajā dienestā tikšanās ar dienesta darbiniekiem, Ikšķiles novada pašvaldībā – ar pašvaldības darbiniekiem un citiem interesentiem.

27. martā plkst. 12.00 Valmieras integrētajā bibliotēkā tiek rīkota senioru diena. Tajā pašā dienā Daugavpilī plkst. 13.00 VSAA Daugavpils reģionālajā nodaļā tikšanās ar Daugavpils domes sociālo lietu pārvaldes darbiniekiem, bet Talsos novada Pieaugušo izglītības centrā ar prezentāciju par VSAA e-pakalpojumiem aicināti iepazīties visi interesenti. Savukārt 15.00 VSAA Ludzas klientu apkalpošanas centrā – tikšanās ar pašvaldības darbiniekiem, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes, NVA pārstāvji un klientiem. Plkst. 16.00 Zemgales Reģionālajā Kompetenču attīstības centrā Jelgavā tikšanās ar centra darbiniekiem.

28. martā plkst. 10.00 tiek organizēti vairāki pasākumi: VSAA Krāslavas klientu apkalpošanas centrā tikšanās ar Dagdas novada sociālā dienesta darbiniekiem, NVA Aizkraukles filiālē tikšanās ar bezdarbniekiem, Tukuma poliklīnikā – ar Tukuma novada slimnīcas un poliklīnikas personālu. Plkst. 10.30 visi interesenti tiek gaidīti VSAA Rēzeknes reģionālajā nodaļā, 11.00 – Jēkabpils galvenajā bibliotēkā un biedrībā “Apmācību projekti” Liepājā, bet 13.00 Rīgā, veikalā ARN, Kuldīgas ielā 32 ar prezentāciju par VSAA e-pakalpojumiem varēs iepazīties veikala apmeklētāji. Savukārt 16.00 Ventspils Digitālajā centrā būs tikšanās ar nevalstisko organizāciju pārstāvjiem.

29. martā plkst. 10.00 – 11.00 paredzēta tikšanās ar darba meklētājiem un reģistrētajiem bezdarbniekiem NVA Cēsu filiālē, bet 11.00 gan Gulbenes novada bibliotēkā, gan Madonas bibliotēkā – tikšanās ar bibliotēkas darbiniekiem un apmeklētājiem. Savukārt 16.00 Olaines kultūras namā plānota tikšanās ar pašvaldības darbiniekiem. Aicināti arī citi interesenti.

30. martā plkst. 15.00 VSAA Preiļu klientu apkalpošanas punktā un Līvānu klientu apkalpošanas punktā tikšanās ar NVA un pašvaldību darbiniekiem.

Visās nodaļās un klientu apkalpošanas punktos šīs nedēļas laikā apmeklētāji varēs saņemt konsultācijas par to, kā lietot e-pakalpojumus un kādu svarīgu informāciju ar to palīdzību var iegūt.