Pasākumā piedalīsies Valsts prezidents Andris Bērziņš, kas uzņēmies Kultūras galvaspilsētas gada patrona pienākumus, kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende un Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

Nodibinājuma “Rīga 2014 – Eiropas kultūras galvaspilsēta” vadītāja Diāna Čivle un programmas koordinatore Aiva Rozenberga stāstīs par 2014. gada programmas pilnveidošanas gaitu un iepazīstinās uzņēmējus ar programmas 14 stūrakmeņiem, aicinot iesaistīties ar finansiālu līdzdalību. Kultūras galvaspilsētas gada programma piedāvā daudzveidīgus pašmāju un starptautiskas līdzdalības kultūras pasākumus.

2011. gada aprīlī notika pirmā šāda veida tikšanās, kad tika izveidots neformālais “Klubs 20:14”. Klubs dod iespēju uzņēmējiem kļūt par līdzautoriem Kultūras galvaspilsētas gada veidošanā. Tikšanās reizēs uzņēmumu pārstāvji tiek informēti par aktualitātēm un līdzdalības iespējām, jo nozīmīgā projekta ieguvējs būs ikviens uzņēmums, kas pratīs šo izdevību izmantot. Uzņēmējiem ir iespēja apspriest savu līdzdalību un partnerību kopprojekta programmas sešu tematisko līniju ietvaros, kā arī konkrētu pasākumu atbalstīšanā.