Sākoties skolai, ģimenēm nepieciešami lieli līdzekļi, lai nopirktu mācību grāmatas, jaunas skolas somas, kancelejas piederumus, dažiem pat nav vajadzīgā apģērba vai trūkst apavi. 

 

Šogad organizācija “Gaišie Spārni” dosies uz Jaunpiebalgu, lai palīdzētu 100 bērniem, sagādājot nepieciešamās lietas skolai. Mūsu “eņģeļi” aicina ikvienu nākt mums talkā un piedalīties ar ziedojumiem un mantām mūsu labdarības akcijā Skolas sākums. Akcijai var ziedot gan naudas līdzekļus, gan nepieciešamās lietas skolai: kancelejas preces, skolas somas, sporta tērpus, sporta apavus, kā arī ziemas jakas un zābakus.

 

Šogad “Gaišie Spārni” ir izveidojuši ziedojumu tālruni, uz kuru piezvanot, Jūs varat ziedot 1Ls un palīdzēt nepieciešamo mantu iegādei: 90006886

 

Ziedojumu konts:

 

Biedrība “Gaišie Spārni”

 

Reģ. Nr. 40008135213

 

AS “SEB Banka”

 

LV20UNLA0050014431860

 

Biedrība “Gaišie spārni” ir izveidota 2008. gadā nogalē, taču tās dibinātāji piedalās labdarības projektos kopš 2005. gada. “Gaišie spārni” radās kā draugu un kolēģu ideja katru gadu Ziemassvētku priekšvakarā savākt un nogādāt dāvanas trūcīgām ģimenēm visā Latvijā. Kopš 2009. gada labdarības akcijas tiek organizētas arī pirms kārtējā skolas gada sākuma. Īstenoti tiek arī citi projekti, kuriem piesaistīti uzņēmumu un privātpersonu ziedojumi.

 

Vairāk par biedrību – mājas lapā http://www.gaisiesparni.lv/