Kas ir RefWorks?

Mūsdienu pasaulē, strauji pieaugot e-resursu avotu un datu apjomam, vairāk kā jebkad agrāk sekmīgam pētniecības, izglītības un studiju darbam nepieciešami ļoti efektīvi rīki, kas ļauj viegli pārvaldīt milzīgo informācijas apjomu. RefWorks ir neaizstājama tiešsaistes informācijas meklēšanas sistēma, kas izstrādāta, lai maksimāli viegli, ērti un funkcionāli nodrošinātu visu līmeņu informācijas lietotājiem datu meklēšanu, atlasi, apkopošanu, uzglabāšanu un pārraidi, kā arī citātu un bibliogrāfijas veidošanu.

 

Kāpēc RefWorks?

– Neierobežota pieeja – lietotāji var piekļūt RefWorks jebkurā laikā no jebkura internetam pieslēgta datora, kas darbojas no jebkuras operētājsistēmas platformas. Sistēmas uzlabojumi notiek pārredzami un automātiski, lai tā vienmēr būtu atjaunināta un aktuāla.

– Bezmaksas apmācības un tehniskais atbalsts – RefWorks paredz bezmaksas abonentu  apmācību organizēšanu, kā arī publiski pieejamas konsultācijas un Webinarus visiem lietotājiem. RefWorks tehniskā dienesta komanda ir pazīstama ar savu operatīvo darbību  klientu apkalpošanā, izmantojot visus saziņas līdzekļus – e-pastu, telefonu, pat Twitter  un Facebook.

– Pārliecinies – iespējams augšupielādēt jebkuru faila tipu – grafikas, video, skaņu un citus, saglabājot atsauces RefWorks datubāzē, kas ļauj failus viegli iegūt un dalīties tajos.

– Stabila funkcionalitāte – daudzas uzlabotas funkcijas, standarti, īpaši rīki, kas paaugstina rezultātu efektivitāti un lietotāja ērtības.

 

Detalizēta informācija: http://www.refworks-cos.com/refworks/

Vieslektors: Martin Blomkvist (Area Manager, Sweden, Finland and Latvia)

 

Prezentācija notiks angļu valodā

 

Pieteikt savu dalību līdz 23.03.2011.