“Plānojam pie darba ķerties jau tuvākajā laikā. Pavisam drīz portālā “pasakas.net” bez maksas būs skatāmas 100 animācijas studijas Dauka multiplikācijas filmas ar titriem. Par iegūtajiem līdzekļiem sagatavosim titrus un nodrošināsim tehnisko platformu šo filmu izrādīšanai pasaku portālā,” stāsta pasaku portāla idejas autors Edmunds Vanags.

Darbi pie titru izveide tiks sākti jau šajā nedēļā. Projekts tiks realizēts 3 mēnešu laikā, taču titrētās multfilmas portālā tiks ievietotas pakāpeniski – tiklīdz multfilm tiks notitrētā, tā tiks ievietota portālā.

Projekts publiskajā interneta balsojumā ieguva 6262 balsis, tā īstenošanai nepieciešami 1700 lati. Februāra projektu konkursa kopējais finansējuma fonds bija 9846 lati. Tas, cik daudz projektu iegūst finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.

Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts – labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas.