Visas dienas garumā “Jumavas grāmatnīcā” (Rīgā, Dzirnavu ielā 73) pircējus gaidīs īpaši piedāvājumi – maģiskais skaitlis 20! Visiem, kuriem šogad februāra mēnesī paliek 20 gadi, saņems īpašas dāvanas no apgāda “Jumava”, līdzi jāņem tikai personu apliecinošs dokuments. Vēl nebijušas atlaides visām apgāda grāmatām visas dienas garumā – tikai 23.februārī un tikai “Jumavas grāmatnīcā” VISĀM “Jumavas” grāmatām atlaide 50% no pamata cenas. Griezīsim dzimšanas dienas torti un dzersim šampanieti. Ielūdzam Jūs svinēt svētkus kopā ar mums visas dienas garumā!

Savu divdesmit gadu pastāvēšanas jubileju “Jumava” vēlas nosvinēt, radot svētku noskaņu gan sev, gan autoriem, sadarbības partneriem un, galvenais, grāmatu lasītājiem un pircējiem. Tādēļ svinības tiks rīkotas kā pasākumu kopums, kas norisināsies visa nākamā pusgada garumā ar kulmināciju 2011.gada 23.februārī, kas ir oficiālais apgāda dibināšanas datums.

Latvijas grāmatniecībā apgāds “Jumava” savu darbību aizsāka nelielā istabiņā. Šajā laikā “Jumava” kļuvusi par vienu no lielākajām izdevniecībām Latvijā ar daudzveidīgu grāmatu klāstu un attīstītu veikalu tīklu. No pelēkas brošūriņas esam izauguši līdz grezniem albumiem, apjomīgām vārdnīcām un enciklopēdijām, vērā ņemamiem tulkojumiem un oriģināldarbiem, ikdienā noderīgai praktiskajai literatūrai, kvalitatīvai profesionālai literatūrai un aizraujošākajām bērnu grāmatām. “Jumava” kļuvusi par spēcīgu, saliedētu komandu, kuras darba rezultāta saturiskā, vizuālā un poligrāfiskā harmonija un kvalitāte ik gadu tiek novērtēta ar augstākajiem konkursa “Skaistākā grāmata” apbalvojumiem.