Pasākumā paredzēta publiskā diskusija "Latvijas dabas resursi Eiropas attīstībā" ar vides ministra Raimonda Vējoņa (ZZS) piedalīšanos, zupas izvaltiešu gaumē baudīšana, tikšanās ar grāmatas "Gunta Ulmaņa vertikāle" autoru Jāni Ūdri, saruna ar tematiskās "Tējas Avīzes" veidotāju un zāļu tēju degustācija. Grāmatu svētku noslēgumā paredzēta jaunāko grāmatu izloze.
 
Grāmatu svētku programmā bērniem un jauniešiem paredzēta radošā aušanas darbnīca, tikšanās ar rakstniecēm Daci Šteinbergu un Ievu Plūmi un Kristīni Ulbergu, folkloras radošā darbnīca "Medus rituāli" kopā ar kopu "Mazie izvoltieši" un medus degustācija, viktorīna "Prāta mīklas un valodas raibumiņi" un pastaiga pa jezuītu takām Izvaltā. Ārste Sarmīte Ķikuste pasākuma gaitā sniegs konsultācijas par jauniešu veselību un ģimenes plānošanu.
 
Grāmatu svētku laikā Izvaltas pamatskolas foajē darbosies grāmatu komercizstāde, kurā savu produkciju piedāvās izdevniecības: "Zvaigzne ABC", "Nordik", "Tapals", "Jumava", "Avots" un "Vizuālais elements".
 
 
 
Ivars Soikāns LETA
Copyright © LETA