Šogad īpaši vēlamies aicināt piedalīties konkursā tieši skolu vai citu izglītības iestāžu bibliotēkas, taču, protams, priecāsimies par ikvienas bibliotēkas dalību! Publiskās bibliotēkas aicinām organizēt aktivitātes kopā ar skolām, liekot akcentu uz ilglaicīgas sadarbības iedibināšanu.

 

Konkursa nolikums šeit >>>

 

Par konkursa norisi:

 

  • Līdz 25. janvārim gaidām bibliotēku pieteikumus dalībai konkursā. Savus plānotos pasākumus piesakiet, aizpildot reģistrācijas formu šeit: http://ej.uz/biblio_konkurss_2013

 

  • No 1. līdz 28. februārim notiek pasākumi bibliotēkās!

 

 

  • Aizpildīto atskaites formu ar pievienotām fotogrāfijām vai citiem materiāliem jāsūta mums elektroniski – info@drossinternets.lv. Atskaites formā un atsūtītā e-pasta “tēmas” lodziņā ir jānorāda bibliotēkas nosaukums! E-pasta pielikuma maksimālais apjoms 5 MB! 

 

  • Līdz 5.aprīlim notiek konkursa rezultātu apkopošana un vērtēšana! Organizētās aktivitātes tiks vērtētas skatoties uz pasākuma idejas oriģinalitāti, atbilstību tēmai, organizēšanas prasmi, publicitātes nodrošināšanu medijos, vizuālo noformējumu un iesaistīto dalībnieku līdzdalību.

 

  • 26. aprīlī (datums var tikt mainīts) notiks bibliotēku konkursa noslēguma un apbalvošanas pasākums!

 

Konkurss šogad notiek ar Latvijas Bibliotekāru biedrības, KISC projekta “Trešais tēva dēls”, Microsot Latvija, Telia Latvija un Draugiem.lv albalstu!

 

Vēlam veiksmi!

 

Informācija par konkursu pieejama arī mājas lapā: http://www.drossinternets.lv/page/315